ENGINNOvinky

Jak ušetřit poplatky za licence ?

25.10.2021
Za softwarové licence můžete ušetřit. Máme řešení.

Ach ty licence. Kolik za ně každý měsíc utratíte? Nemusíte to počítat, z našich zkušeností víme, že to bude hodně peněz. Obzvlášť, pokud danou aplikaci potřebuje k práci více lidí v týmu, což je v oblastech průmyslu a vývoje běžná věc. Jsou však případy, kdy za licence platit nemusíte.

A my v ENGINN EFFECT víme, jak na to !

Některé softwary jsou velice intuitivní, snadno se v nich tvoří prototypy, poskytují širokou škálu možností a pro daný účel jsou tou nejlepší možností na trhu. Ale pořídit jednu, pět nebo padesát licencí, to je ohromný rozdíl nejen v ceně, ale také v chodu firmy. Můžete jít třeba cestou, že se budou zaměstnanci domlouvat, kdy a kdo bude daný program používat, nebo můžete využít naše řešení, které je snadné a legální.

Naše řešení spočívá v jedné veliké výhodě. Umíme daný, už vyvinutý, program realizovat v programu, pro který nejsou třeba žádné licence, například v programovacím jazyce Python. Takový program pak může kdokoliv z vašich zaměstnanců či kolegů spustit a o licence se starat nemusíte. Může ho tak spustit dokonce milion uživatelů naráz a nic se neplatí!


Naši klienti už naše řešení využívají například pro výpočet dojezdu elektromobilu, pro ohodnocení snížení emisí CO2 vlivem různých parametrů, jako jsou hmotnost, valivý odpor pneumatik a spotřeba elektřiny pro řídící systémy a podobně. Naše programy vyhodnocují data z experimentu a vytvářejí technické reporty. Používají se také jako 1D model chlazení lokomotivy a klimatizační soustavy nebo jako návrhový nástroj parních turbín.

Když budete potřebovat, můžeme tento program i dál rozvíjet, vytvořit k němu přívětivé uživatelské prostředí, zahrnout tvorbu automatického reportu a podobně. Už to děláme například pro Škoda Auto, budete další ?

Chtěli byste také ušetřit na licencích? Dejte nám vědět!

#enginn_effect #digitalizace #vyvoj_aplikaci #open_source #optimalizace_procesu #poradenstvi
virtuální laboratoř, zpracování dat, vývoj aplikací, licence, open source, bezlicencové programy, přepis software