ENGINNOvinky

Modernizace starých programů

10.11.2021
Předěláme vaše staré osvědčené programy v moderní aplikace

Nevyměňuj staré známé pro nové. V lidských vztazích to možná platí, ve fungování firmy nikoliv. Někdy je potřeba zastaralé programy a postupy vyměnit, nebo vylepšit tak, abyste šli s dobou a šetřili čas a peníze, které jsou potřeba jinde. Že ty programy a postupy ale máte léty prověřené a jste na ně zvyklí? Tím líp. My v ENGINN EFFECT z nich umíme vzít to nejlepší a zároveň je převést do moderního jazyka tak, abyste jim rozuměli a mohli dál rozvíjet svůj business.

Pokud například používáte neaktuální programovací jazyk, třeba Fortran, makro v Excelu 2007, nebo už vaše oblíbené programy neběhají prostě tak rychle, jak byste potřebovali, neváhejte se na nás obrátit. Stejně jako brněnská firma EKOL, pro kterou program ve Fortranu předěláváme do moderní flexibilnější aplikace, včetně dopracování dalších funkcí a nového grafického rozhraní.

 

Další z našich klientů tvořil grafy s deseti tisíci řádky. Peklo. Načtení dat jedné varianty měření do excelu mu zabralo více jak 15 minut a zpracování těchto dat v excelu i několik hodin a až pak se dalo nad nimi přemýšlet co ta data říkají. Tady jsme navrhli takový program, díky kterému se data načtou do pěti sekund a interaktivní grafy se generují automaticky.

Takže si to shrneme: Je jedno, jestli vyvíjíte raketoplán, tvoříte kusovník nebo se staráte o logistiku. Pravděpodobně k práci používáte nějaké nástroje či programy, které vám usnadňují práci. Nehledě na to, v jakém jazyce jsou napsané, pokud je potřebujete doplnit, posunout na vyšší level nebo přepracovat, kontaktujte nás. Společně se na to podíváme, zjistíme, co potřebujete, a navrhneme vám řešení na míru.

Chcete také využívat osvědčené programy v moderním provedení?

#prepis_aplikaci #enginn_effect #digitalizace #vyvoj_aplikaci #data #optimalizace_procesu #poradenstvi #zmena_je_zivot #osvedcene_ale_lepsi
virtuální laboratoř, zpracování dat, big data, vývoj aplikací, přepis aplikací, přepis software